08 519 70 666

Support@inleed.com

Inleed

Inleed tarjoaa web hosting, verkkotunnuksia ja palveluita yrityksille ja yksityishenkilöille. Haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä tarjoamiin palveluihin ja siksi tarjoamme asiakkaillemme puhelintukea päivittäin. Tarjoamme myös sähköpostin ja live-tuen verkkosivuston kautta, kun puhelintuki on suljettu.

Inleed on Yelles OY: n tytäryhtiö, joka työskentelee web-kehityksessä ja tarjoaa ohjelmointia, suunnittelua, mainontaa ja julkaisemista sivustollesi. Yelles on ollut Internetissä vuodesta 2006 ja sillä on asiakkaita kaikkialla Ruotsissa.

Käytämme maailmanlaajuisesti tunnettua DirectAdmin-ohjauspaneelia, jota monet web-hosting-yritykset käyttävät maailmanlaajuisesti. Ohjauspaneeli on erittäin helppokäyttöinen ja mahdollistaa palvelujen hallinnoinnin.

Palvelimemme sijaitsevat omassa toimitilassamme Falunissa ja Tällbergissä. Varmuuskopioimme päivittäin kaikilla web-hosting-tileillä ja tallennamme ne erillisiin palvelimiin. Jos et löydä tiliäsi, joka sopii sinulle meidän paketeista, ota meihin yhteyttä. Hankimme sinulle tilin, jonka haluat.

Pidämme F-verolaskua
Yhtiön tunnusnumero: 556931-6788

Käyntiosoite
Ovabacksgattu 10
79370 Tällberg

Osoite
Inleed
Box 269
791 26 Falun